Raised by Wolves trailer – Ridley Scott farkasokkal táncol

Szemrevaló sorozat érkezik Ridley Scott istállójából – a Mester le sem tagadhatja a közreműködését, mindenhol az ő keze nyomát lehet felfedezni, és meglehetősen erős a Prometheus-utánérzés.

A sorozat szülőatyja Aaron Guzikowski, aki már „elkövette” ellenünk a Jason Momoa nevével fémjelzett The Red Road sorozatot, és az ő nevéhez fűződik számos forgatókönyv-adaptáció (az új Pillangó és az izlandi eredetiből átemelt Csempészek), valamint a most a Dűnén ügyködő Denis Villeneuve remekbeszabott thrillerjének, a Fogságbannak a szkriptje.

Új sorozatában egy idegen bolygón járunk, ahol két, erre a célra megalkotott android, Anya és Apa gyerekeket nevel. A bolygón azonban hirtelen felbukkan egy katonai egység, akik a gyerekekért jöttek – és már kész is az alapkonfliktus. Hogy ebből hogy lesz egy 10 részes sorozat, az majd szeptember 3-án kiderül, igaz, egyelőre csak az amerikaiaknak és kizárólag az HBO Maxon.

A két részes pilotot Ridley Scott rendezte – a többi részt már nem! -, aki nem volt rest mindenki kedvenc vikingjét, Ragnar Lothbrokot (alias Travis Fimmel) visszarángatni a képernyőre. Az előzetes látványos, nagyszabású és erőszakos történetet ígér, tessék mindezeket figyelembe véve megtekinteni, aztán velünk együtt vágni a cetlit szeptemberig!

Szólj hozzá!