Előzetes-mustra: The Many Saints of Newark, No Sudden Move, A vadnyugat törvényei szerint

Maffiózók-előzményfilm, Soderbergh-gengszterfilm és fekete Vadnyugat.

The Many Saints of Newark

David Chase, a Maffiózók televíziós sorozat atya-istene csak összehozta nekünk a Maffiózók-filmet. Még ha a nagyszerű James Gandolfini korai halála miatt előzményfilm formájában is. A szereplőgárda egyszerűen pazar: Vera Farmiga, Ray Liotta, Jon Bernthal, Corey Stoll mellett nem mással találkozhatunk, mint James Gandolfini fiával, Michaellel. Hiszen ki más játszhatná el az ifjú Tony Sopranot? Igazi maffiás felnövéstörténetnek lehetünk majd tanúi októberben. A film egyszerre kerül a mozikba és az HBOMAX-ra.

No Sudden Move

Csak örülhetünk, hogy Steven Soderbergh nem váltotta be a terveit a visszavonulásáról, így időről időre olyan mozikkal kápráztat el minket, mint amilyen a No Sudden Move. Lehetne akár elcseszett Ocean-filmnek is tekinteni, hiszen egy csapat kisstílű gengszter gajra ment heistjéről szól, akik aztán megbízójuk nyomába erednek. A Szemfényvesztők írójának forgatókönyvéből készült produkció sztárparádéja lenyűgöző: Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, Ray Liotta, Jon Hamm, Amy Seimetz, Brendan Fraser, Kieran Culkin, Noah Jupe és még sokan mások. Mert Soderbergh-filmben szerepelni még mindig sikk Hollywoodban. A film a tengerentúlon a mozikban és az HBOMAX csatornáján már elstartolt, hogy mi hivatalosan mikor láthatjuk, az jó kérdés!

A vadnyugat törvényei szerint

A Netflix ősszel érkező új westernfilmje elsősorban azért lesz érdekes, mert Hollywood legfelkapottabb fekete színészeivel forgatták. Egy kezünkön meg tudnánk számolni, hány, elsősorban afro-amerikaiakkal készült western van a filmtörténelemben. A sztori első blikkre sok újdonságot nem ígér: két rivális banda csap benne össze. Az előzetes izgalmas látványvilágot és pazar alakításokat garantál. Idris Elba, az Oscar-díjas Regina King (Watchmen-sorozat), Jonathan Majors (Lovecraft földjén), LaKeith Stenfield (Judas and the Black Messiah), Delroy Lindo (Az 5 bajtárs) és Zazie Beetz (a Deadpool szerencsés Dominója) emeli a produkció fényét. Rögtön magyar szinkronnal láthatjuk az előzetesét!

Szólj hozzá!